“Tradiční pokrmy v moderním pojetí
& degustační menu s vinným
párováním.”

BOOK NOW

Degustační menu / Tasting menu

Předkrmy / Starters

Slovenské halušky s bryndzovou pěnou, smaženou cibulkou a zauzeným špekem Mangalica
Slovak national potato gnocchi with sheep cheese mousse flame roasted onions and smoked Mangalica bacon

159 Kč / 6.2 €

Šneci pečení na staročeský způsob dle M. D. Rettigové s česnekovou nádivkou a toasty z domácího pečiva
Traditional Bohemian baked snails according to chef M. D. Rettig with garlic stuffing and homemade toasts

199 Kč / 7.6 €

Polévky / Soups

Masový vývar se zeleninou Julienne, játrovými knedlíčky a gratinovaným sýrovým toastem
Strong meat consommé with Julienne vegetables chicken dumplings and gratinated cheese toast

79 Kč / 3.2 €

Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem, lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou
South Bohemian creamy soup with poached quail egg, choice of forest mushrooms and sour cream

99 Kč / 3.8 €

Ryby a saláty / Fish and Salad

Filet z říčního pstruha na máslovo citrusovém glazé s pyré z mladého hrášku a vařeným bramborem
Czech river trout fillet with sweet butter citrus glaze, young peas pureé and boiled potatoes

319 Kč / 12.3 €

Směs listových salátů s gratinovaným kozím sýrem, karamelovými ořechy, marinovanou hruškou a bylinkovým medem
Variation of fresh salad leaves with gratinated goat cheese, caramelised nuts, marinated pear and spicy honney

299 Kč / 11.4 €

Trhané salátové listy s grilovaným lososem v konopném semínku se ztraceným křepelčím vejcem a zálivkou z limetek
Fresh salad leaves chops with grilled salmon fillets in cannabis seeds, poached quail egg and sour sweet lime sauce

299 Kč / 11.4 €

Hlavní chody / Main courses

Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami a variací žemlových knedlíků
Old Bohemian roasted beef with royal creamy sauce and top choice of Czech dumplings

229 Kč / 8.6 €

Krůtí steak s rustikální smetanovou paprikovou omáčkou a domácími širokými nudlemi
Turkey hen steak with traditional sweet pepper and cream sauce with wide homemade pasta noodles

259 Kč / 9.9 €

Králičí konfit načerno pečený na divokém koření, sušeném ovoci a mandlích se šťouchaným bramborem
Wild rabbit confit roasted with forest herbs and roots, dried fruits, almonds and mashed potatoes

299 Kč / 11.4 €

Filírované kachní prso z lávového grilu s čatní z pomerančů a červené cibule s domácími hranolky
Filleted duck breast grilled on lava stone with red onion, orange chutney and homemade french fries

319 Kč / 12.3 €

Grilované kuřecí prso Supreme se smaženicí z lesních hub a kroupovým rizotem s česnekem a majoránkou
Grilled chicken Supreme with forest mushrooms mash and traditional corn risotto with garlic and marjoram

339 Kč / 13.2 €

Myslivecký guláš z vysoké lesní zvěře na červeném barikovém víně s bramborovými plackami
Huntsmans venison goulash with deer, doe and boar fillets stewed on barique wine with classic potatoe pancakes

369 Kč / 14.2 €

Otvírací doba:
Po — Ne 12:00 — 23:00
Út — pouze degustační menu

facebook

BOOK NOW
© Copyright czechslovak.cz / by TvujWeb.eu