Předkrmy  Starters

Hrubozrnná paštika z vepřového masa a kuřecích jater
s brusinkovou omáčkou Cumberland a chipsem z chleba sv. Pavla

Coarse grained chicken and pork pâté
with cranberry sauce Cumberland and st. Pauls bread chips 109Kč/4.2€

Slovenské halušky s bryndzovou pěnou, smaženou cibulkou
a zauzeným špekem Mangalica

Slovak national potato gnocchi with sheep cheese mousse
flame roasted onions and smoked Mangalica bacon 129Kč/4.9€

Šneci pečení na staročeský způsob dle M. D. Rettigové
s česnekovou nádivkou a toasty z domácího pečiva

Traditional Bohemian baked snails according to chef M. D. Rettig
with garlic stuffing and homemade toasts 179Kč/6.8€

Polévky  Soups

Masový vývar se zeleninou Julienne, játrovými knedlíčky
a gratinovaným sýrovým toastem

Strong meat consommé with Julienne vegetables
chicken dumplings and gratinated cheese toast 59Kč/2.1€

Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem,
lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou

South Bohemian creamy soup with poached quail egg,
choice of forest mushrooms and sour cream 79Kč/2.9€

Ryby a saláty  Fish and Salad

Filet z říčního pstruha na máslovo citrusovém glazé
s pyré z mladého hrášku a vařeným bramborem

Czech river trout fillet with sweet butter citrus glaze,
young peas pureé and boiled potatoes 279Kč/10.7€

Směs listových salátů s gratinovaným kozím sýrem,
karamelovými ořechy, marinovanou hruškou a bylinkovým medem

Variation of fresh salad leaves with gratinated goat cheese,
caramelised nuts, marinated pear and spicy honney 199Kč/7.6€

Trhané salátové listy s grilovaným lososem v konopném semínku
se ztraceným křepelčím vejcem a zálivkou z limetek

Fresh salad leaves chops with grilled salmon fillets in cannabis seeds,
poached quail egg and sour sweet lime sauce 209Kč/7.9€

Hlavní chody  Main courses

Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami
a variací žemlových knedlíků

Old Bohemian roasted beef with royal creamy sauce
and top choice of Czech dumplings 189Kč/7.2€

Krůtí steak s rustikální smetanovo paprikovou omáčkou
a domácími širokými nudlemi

Turkey hen steak with traditional sweet pepper and cream sauce
with wide homemade pasta noodles 219Kč/8.4€

Králičí konfit načerno pečený na divokém koření,
sušeném ovoci a mandlích se šťouchaným bramborem

Wild rabbit confit roasted with forest herbs and roots,
dried fruits, almonds and mashed potatoes 259Kč/9.9€

Filírované kachní prso z lávového grilu
s čatní z pomerančů a červené cibule s domácími hranolky

Filleted duck breast grilled on lava stone with red onion,
orange chutney and homemade french fries 279Kč/10.7€

Grilované kuřecí prso Supreme se smaženicí z lesních hub
a kroupovým rizotem s česnekem a majoránkou

Grilled chicken Supreme with forest mushrooms mash
and traditional corn risotto with garlic and marjoram 299Kč/11.5€

Myslivecký guláš z vysoké lesní zvěře
na červeném barikovém víně s bramborovými plackami

Huntsmans venison goulash with deer, doe and boar fillets
stewed on barique wine with classic potatoe pancakes 319Kč/12.2€